Saksamaa ajakirjanikud ründasid Schumacherit teravate küsimustega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Saksamaa ajakirjanikud on unustanud Michael Schumacheri saavutused ja ründasid teda viimasel pressikonverentsil teravate küsimustega, kirjutab Daily Mail.

«Michael hooaja alguses teatasid sa, et sel aastal olete tugevamad ja paremad. Kas mäletad oma kohta ja punkte pärast eelmise aasta üheksat esimest sõitu? Ma võin öelda. 34 punkti ja üheksas koht. Tänavu oled aga sama ajaga kogunud 28 punkti ja hoiad 10. kohta. Kas sa oled pettunud?»küsis üks ajakirjanik.

Schumacher langetas mõtlikult pea ja vastas: «Olen küll pettunud. Lootsime kõik hoopis teistsuguseid tulemusi. See oli eesmärk ja eesmärgid paraku alati ei täitu. Aga ma näen siiski häid märke ja usun, et suudame edu saavutada.»

Koduetapi eel korraldatud pressikonverentsil oligi ajakirjanike jaoks kõige populaarsemaks sihtmärgiks seitsmekordne maailmameister Schumacher, keda pidevalt teravate küsimustega pommitati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles