Gunnar Klettenberg saavutas Riia maailmakarikal teise koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg hobusel Bingo.
Gunnar Klettenberg hobusel Bingo. Foto: Külli Tedre

Täna peeti Riias ratsutamis takistussõidu Kesk-Euroopa liiga maailmakarika etapi grand prix sõit. Ümberhüpetega parkuur kõrgusel kuni 160 sentimeetrit saavutasid teise koha Gunnar Klettenberg ja Bingo.

Sõidu võitis venelane Vladimir Beletski hobusel Rocketman 2, kolmanda koha saavutas samuti Venemaad esindanud võistluspaar Arseni Špakovski ja Tibor P.

Eesti võistluspaaridest jõudsid nimetatud sõidus, mis oli ühtlasi Londoni olümpiamängude kvalifikatsioonivõistlus, auhinnalistele kohtadele ka Rein Pill ja Virgin Express ning Tiit Kivisild ja Cinnamon, kes saavutasid vastavalt viienda ja seitsmenda koha. Kokku võttis sõidust osa 29 võistluspaari, kellest pääses ümberhüpetele viis.

GP-le eelnenud ümberhüpetega parkuuris kõrgusel kuni 135 sentimeetrit saavutas Gunnar Klettenberg taas teise koha, sel korral hobusega Winston. Ka sõidu võitja oli sama, mis päeva põhisõidus, Beletski hobusel Copasetic. Nimetatud võistlejad olid ka ainsad, kes pääsesid ümberhüpetele.

Eestit esindanud võistluspaaridest saavutasid auhinnalised kohad ka Rein Pill Touransil ning Urmas Raag Laguna vd Roshovel, kes saavutasid vastavalt neljanda ja viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles