Neljapaadi koosseis vahetus taas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapaat
Neljapaat Foto: SCANPIX

Kuu aja pärast MMil olümpiapiletit jahtima hakkavas neljapaadis vahetati välja nooruke Joosep Laos Valeri Prosvirnini vastu.

«Proovime eri variante, vaatame, kuidas tehnika klappima saame,» kommenteeris Tõnu Endrekson vahetust, kirjutab Õhtuleht.

Mäletatavasti kuulusid algselt neljapaati lisaks Endreksonile, Andrei Jämsä, Igor Kuzmin ja Vladimir Latin, ootamatult teatas Kuzmin juuni keskel, et loobub tippspordist. Endrekson ja Jämsä otsustasid seejärel istuda kahepaati, kuid kuna Allar Raja ja Kaspar Taimsoo olid selles klassis juba endale MM-pileti kindlustanud, nõustusid mehed veidi aja pärast siiski uuesti neljast proovima.

Kuzmini asendajaks võetud Laose tase aga ei rahuldanud Jämsät, kes teatas emotsionaalselt, et proovib õnne hoopis ühesel, siis aga muutis ta meelt ning et seebiooperi stsenaarium oleks täiuslik, sai treener Tatjana Jaansonil sellest trianglist siiber ja Eesti paate mitme MMi ja olümpiamedalini aidanud naine otsustas treeneriametiga lõpparve teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles