Inglismaa peab MMi alagruppi ettevaatlikuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa jalgpallikoondis
Inglismaa jalgpallikoondis Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis loositi 2014. aasta MM valikturniiri H alagruppi koos Poola, Ukraina, Moldova, Montenegro ning San Marinoga. Inglased lihtsat edasipääsu ei looda.

«Montenegro on oma esitusi parandanud. Wembleyl näitasid nad väga südikat mängu. Üldkokkuvõttes oleme aga rahul, et samasse gruppi ei loositud, kus Prantsusmaa on,» sõnas Inglismaa jalgpalli direktor Trevor Brooking. «Paljud meeskonnad istuvad kaitses ja on kinnised. Võõrsil mängides on vahest isegi lihtsam kontrarünnakute peale mängida. Üldiselt ootame esimesed mängud ära ja vaatame sealt edasi. Loos on küll paberil hea, kuid midagi ei saa iseenesestmõistetavalt võtta.»

Kuigi kvalifikatsiooniturniir ei alga enne aasta möödumist on üks Inglismaa koondislane juba mõtetega Brasiilia MMil. Nimelt sõnas Frank Lampard, et Brasiilias võitmine ei saa neile kerge olema. «Isegi kui Brasiiliasse pääseme, on sealne võiduvõimalus üsna väike. Brasiilia on oma koduhoovis ning neil on maailma parim meeskond,» sõnas Lampard. Selleks ajaks 36. aastane mängija lausus, et loomulikult sooviks ta MMil koondisesse kuuluda, kuid see ei ole tema otsustada. «Võtan mängijana aasta-aastalt. Loodan koondisesse kuuluda veel niikaua kui võimalik,» ütles Lampard lootusrikkalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles