Jesper Parve lahkus Rakvere Tarvasest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallur Jesper Parve.
Korvpallur Jesper Parve. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eelmisel hooajal Pärnu eest pallinud Jesper Parve siirdus pärast mõnekuist peatumist BC Rakvere Tarvase korvpalliklubi ridades mängima Tallinna Kalevisse.

«Jah, see on kurb, aga tõsiasi. Ta sai Tallinnasse töökoha,» tunnistas Tarva peatreener Andres Sõber. «Vanus on tal juba selline, et on vaja kindlat sissetulekut. Ta kasutas soodsat juhust ja hakkab töö kõrvalt mängima Pirital.»

«Meie näitasime seepeale talle rohelist tuld. Elu tahab siiski elamist,» jätkas juhendaja.

Parve aga selgitas omakorda, et elukoha muutus on peamiselt seotud õpingutega.

«Hakkan kooli lõpetama ja tõesti väikesed tööasjad on samuti Tallinnas,» sõnas Parve, kes viimast aastat Audentese ülikoolis rahvusvahelisi suhteid tudeerib. «Arvasin küll, et saan hakkama, aga ei jõua käia niimoodi. Pidin sõitma kaks kuni kolm korda nädalas Tallinna vahet.»

Parve tunnistas, et Tallinna Kalev võttis mehe hea meelega vastu, kuna Gert Dorbek siirdus mängima Ukrainasse ning vaja oli uut meest. «See pole rahadega kuidagi seotud,» lisas Parve, kinnitades, et tallinlaste pakkumine ei erinenud Rakvere tingimustest.

Sõber leidis, et kuigi väärtusliku mängija lahkumisest on kahju, siis tühja kohta see meeskonda siiski ei jäta. «Nüüd saavad mõned tugevad noored rohkem mänguaega. Eks me ikka ajame edaspidigi omi asju Pärnuga. Üks ega ka kolm Jesperit ei aita meil kuldmedalit võita,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles