Neville: Balotelli on Manchester City häbiplekk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli (paremal) oli pahane, et peatreener Roberto Mancini (vasakul) ta mängust välja võttis ning tormas väljakult otse riietusruumi.
Mario Balotelli (paremal) oli pahane, et peatreener Roberto Mancini (vasakul) ta mängust välja võttis ning tormas väljakult otse riietusruumi. Foto: SCANPIX

Kevadel karjääri lõpetanud endine Manchester Unitedi jalgpallur Gary Neville, kes nüüd töötab Sky Sport’is jalgpallikommentaatorina, teatas pärast eilset Community Shieldsi karikamängu linnarivaalide Manchester Unitedi ja Manchester City vahel, et City ründaja Mario Balotelli on klubi häbiplekk.

 

Nimelt otsustas City peatreener Roberto Mancini eilse mängu teisel poolajal Balotelli välja vahetada, mis aga 20-aastasele Itaalia koondislasele sugugi meeltmööda polnud ning ta jalutas demonstratiivselt väljakult minema otse riietusruumi, kuid otsustas mõne aja pärast siiski meeskonnakaaslaste kõrval platsi ääres istet võtta, vahendab Goal.com.

Teadupärast on Balotelli aga korduvalt üsna kummalise käitumisega silma paistnud ning seetõttu sõnas Neville, et tema arvates peaks Balotellil piinlik olema.

«Mancinil kulub iga kord pool pressikonverentsi Balotelli käitumisest rääkides, ma ei saa sellest aru,» tunnistas Neville. «Saaksin aru, kui ta oleks mängija, kes on löönud 25 väravat ja kes näitab nädalast nädalasse suurepärast mängu, aga te nägite, kuidas ta väljakult ära jooksis. Ausalt öeldes on ta oma klubi häbiplekk ja ta peab maha rahunema.»

Mancini arvates on aga väiksest asjast liiga suur number tehtud. «Keegi personalist ei läinud talle ütlema, et ta tagasi tuleks. Mina keskendusin lihtsalt mängule. Iga kord kui Mario midagi teeb, tehakse sellest suur number,» arutles Mancini. «Mõnikord juhtub, et sa ei suuda oma parimat mängu näidata, kahtlemata suudab Balotelli paremini mängida.»

City võitis Wembley’l peetud kohtumise avapoolaja 2:0, kuid teisel poolajal lõi United kolm väravat ja võitis kohtumise 3:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles