Kobe Bryant ja LeBron James osalevad Londoni olümpial

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant Pekingi olümpial.
Kobe Bryant Pekingi olümpial. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA suurimate staaride sekka kuuluvad Kobe Bryant ja LeBron James on teatanud, et nad osalevad kindlasti järgmisel aastal Londoni olümpiamängudel.

Mõlemad mehed kuulusid USA võistkonda ka Pekingi OMil ning nad on võtnud nõuks võita ka oma teine kuldmedal olümpiamängudelt, kirjutab CBS Sports.

«Mulle meeldib oma riiki esindada. Seega esindan ma hea meelega järgmisel aastal Londoni olümpiamängudel koondist, et kaitsta Pekingis võidetud kuldmedalit,» sõnas James.

2008. aastal kuldmedali võitnud meestest soovitakse meeskonnas näha veel Carmelo Anthonyt’i, Chris Boshi, Dwight Howardit, Chris Pauli, Dwyane Wade’i ja Deron Williamsit.

Uute liikmetena võivad meeskonnaga liituda 2010. aasta MMil suurepärast mängu näidanud Kevin Durant, NBA eelmise aasta parim uustulnuk Blake Griffin, mulluse põhihooaja MVP Derrick Rose ja Russell Westbrook.

Kui eespool nimetatutest ei saa keegi olümpiale sõita, siis võimalike alternatiividena nähakse LaMarcus Aldridge’i, Tyson Chandlerit, Stephen Curry’t, Rudy Gay’d, Eric Gordonit, Kevin Love’i ja Rajon Rondot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles