Marquez võitis Saksamaal juba üheksandat aastat järjest

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Marquez.
Marc Marquez. Foto: Andreas Gora / imago/Andreas Gora

Saksamaal Sachsenringil peetud MotoGP üheksandal etapil polnud vastast valitsevale maailmameistrile Marc Marquezile, kes teenis sellel hooajal viienda etapivõidu.

Tegu oli 25-aastase hispaanlase üheksanda järjestikuse võiduga Saksamaal. Ta on Saksamaal triumfeerinud kuuel viimasel MotoGP etapil, enne seda edestas Marquez seal kahel järjestikusel aastal Moto2 ja 2010. aastal 125 cc klassi konkurente.

Neljakordne maailmameister Marquez (Honda) edestas sedapuhku teisena lõpetanud itaallast Valentino Rossit (Yamaha) 2,196 ja kolmandaks jäänud hispaanlast Maverick Vinalesi (Yamaha) 2,776 sekundiga.

MM-sarja üldarvestuses suurendas Marquez lähima jälitaja Rossi ees edu 47 punkti peale, kolmas on Vinales, kes jääb kaasmaalasest maha 57 silmaga. Meeskondlikus arvestuses on 200 punktiga kindel liider Honda, kellele järgneb 160 punktiga Yamaha.

Järgmine etapp peetakse 5. augustil Tšehhis Brnos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles