Raamatu välja andnud Walcott seadis oma koondisetuleviku ohtu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theo Walcott Inglismaa koondise särgis.
Theo Walcott Inglismaa koondise särgis. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali ja Inglismaa jalgpallikoondise poolkaitsja Theo Walcott võib edaspidi jääda Inglismaa koondisest kõrvale, kuna avaldas oma raamatus erinevaid fakte peatreener Fabio Capello kohta.

Mäletatavasti jäi Walcott eelmisel suvel MMile sõitnud koondisest välja ning nüüd on ta seda peatükki oma elus lahanud ka oma raamatus «Theo growing up fast».

«Ma ei saanudki aru, mida ta minult tahtis. Ma olin segaduses. Olin tol hooajal palju vigastatud ning minu enesekindlus oli habras, kuid keegi ei aidanud mind,» kurtis Walcott.

Mängumehe sõnul karjus kuulus treener talle MMi eelsele treeningule ilmudes, et tapab ta ära. Lisaks olevat Capello talle hotelli uksega vastu nägu äsanud, kui ta oli itaallase käest läinud meeskonna koosolekult puudumise tõttu vabandust paluma.

Poolkaitsja kinnitas veel ka lugu, et Capello viskas lõunasöögi ajal Emile Heskyt kõva esemaga, kuna viimane saatis parasjagu oma telefoniga sõnumit.

Capello on juba avaldanud ka oma rahulolematust raamatu sisu kohta. Samas on teada, et Capello ei talu kriitikat ning seetõttu võib jääda Inglismaa koondise uks edaspidi Walcotti jaoks suletuks.

Rohkem kui kolm aastat tagasi avaldas Michael Owen hämmeldust, miks ta jäi kohtumises Prantsusmaaga pingile ning edaspidi pole tal koondisesse asja olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles