Eesti televaatajad saavad uue spordiuudiste saate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV6 spordiuudiseid veavad ankrutena Kerstin Kotkas ja Kalev Kruus. Kerstin töötab ka müüjana ühes spordipoes ning Kalevil möödub enamus päevast telesporti kommenteerides ja koordineerides.
TV6 spordiuudiseid veavad ankrutena Kerstin Kotkas ja Kalev Kruus. Kerstin töötab ka müüjana ühes spordipoes ning Kalevil möödub enamus päevast telesporti kommenteerides ja koordineerides. Foto: TV 3

Alates 29.augustist teeb TV6 igal õhtul kell 20.50 kokkuvõtte päeva olulistest spordisündmustest. TV6 sporditoimetuse uue meeskonna ees seisab Kalev Kruus.

«Uudised paneme kokku kolmekesi, mina ning kaks uut noort ja vihast  tegijat: Viasat Sport Balticu senine jalgpallikommentaator Taavi Pailk ja tuline spordifänn Kristjan Jaak Kangur. Lisaks on meie tiimis ka üks värske nägu spordiuudiste edastajana  -Kerstin Kotkas,» tutvustas Kalev Kruus.

Uudiseid hakatakse vahendama stuudiost, mis on TV3 «Seitsmeste uudistega» ühine, kuid mida kasutatakse pisut erinevalt. Kruusi sõnul ollakse ka tavauudistest vähem akadeemilised.

«Spordisündmuste kajastamisel ei välista me ühtki  spordiala, sest tegemist on ikkagi uudistesaatega, kuid rõhk on kindlasti maailmaspordi pärlitel. Viasat Sport Baltic pakub täna väga erinevat ja tipptasemel sporti nii tehnikaspordist kui pallimängudest - Inglise liiga, Meistrite liiga, korvpalli Euroliiga ja korvpalli erinevad tiitlivõistlused, Vormel-1, Moto GP ja veel palju muud. Teemasid jagub,» rääkis Kruus.

Kalev Kruusi kinnitusel eristutakse teistest spordiuudistest sellega, et pakutakse eksklusiivset uudispilti. «Meil on võimalusi näidata sellist pilti, mida mujal naljalt ei näe; teiselt poolt pole ka kohustust käia igal kiirkabe võistlusel lugu tegemas, ühesõnaga - püüame asjadele rohkem meelelahutuslikult läheneda, sest sport ei ole sunnitöö, vaid ongi meelelahutus,» selgitas Kruus.

Idee eelkõige meesvaatajatele suunatud TV6 kanalisse just spordiuudised tuua sündis lihtsalt: «Mõte tuligi sellest, et meil on pakkuda väga erinevat kvaliteetset spordipilti, mida mujal ei ole. Oleks kahju, kui spordisõbral jääks nägemata näiteks Inglise jalgpalliliiga dramaatilised lõpplahendused või Euroliiga vooru ilusamaid hetked,» märkis Kalev Kruus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles