Ricciardo: Mercedes on ilmutanud nõrkuse märke

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo (paremal) ja Lewis Hamilton.
Daniel Ricciardo (paremal) ja Lewis Hamilton. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Mercedese meeskond on neljal järjestikusel vormel 1 hooajal teinud puhta töö – maailmameistritiitlid on võidetud nii sõitjate kui meeskondlikus arvestuses. Red Bulli piloodi Daniel Ricciardo sõnul võib see trend tänavu muutuda.

Käimasoleval hooajal pakub Mercedesele tugevat konkurentsi Ferrari. Vähemalt seni nähtu põhjal, sest kümne etapi järel edestab Ferrari Mercedest 20 punktiga ja Sebastian Vetteli edu Lewis Hamiltoni ees on kaheksa silma. Etapivõidud jagunevad järgmiselt: Ferrari 4 ning Mercedes ja Red Bull mõlemad 3.

«See pidi millalgi juhtuma. Ma arvan endiselt, et Mercedestest on kõige raskem jagu saada, aga nad on ilmutanud nõrkuse märke. Nad on haavatavad,» sõnas Ricciardo väljaande Autosport vahendusel.

Autosport kirjutab, et Ricciardo, kelle leping Red Bulliga lõppeb käimasoleva hooaja järel, ootas, kas Mercedes teeb tema soetamiseks pakkumise, kuid nüüd tundub, et austraallane jätkab siiski Austria meeskonnas. Kas Red Bull annab Ricciardole auto, mis suudab heidelda meistritiitli nimel? Sellel hooajal on rong pigem läinud.

«Ma endiselt ei usu, et meil on igal nädalavahetusel selline kiirus, et suudame meistritiitli eest võidelda,» sõnas Ricciardo. «Ma arvan, et mina ja Max (meeskonnakaaslane Max Verstappen – toim) võtame teineteiselt liiga palju punkte ära – Lewis ja Seb sõidavad tiitlile,» märkis Ricciardo.

Vormel 1 sarja järgmine ehk 11. etapp peetakse eeloleval nädalavahetusel Saksamaal Hockenheimi ringrajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles