Chelsea lükkas tagasi Madridi Reali hiigelpakkumised Hazardi soetamiseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard näitas MMil Belgia koondise eest suurepäraseid esitusi.
Eden Hazard näitas MMil Belgia koondise eest suurepäraseid esitusi. Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Londoni Chelsea lükkas tagasi Madridi Reali poolt tehtud kaks hiigelpakkumist, millega loodeti oma ridadesse mängima saada Eden Hazard.

Nimelt väidab Hispaania väljaanne Sport, et Madridi real on tegemas Hazardi eest ulmelisi pakkumisi. Esmalt pakuti belglase eest 170 miljonit eurot, mille Chelsea klubi siiski tagasi lükkas. Seejärel tuli Hispaania klubi välja aga veel uskumatuma pakkumisega – 225 miljoni euro eest sooviti soetada Hazard ning meeskonna väravavaht Thibaut Courtois.

Chelsea klubi on väidetavalt pärast teist pakkumist öelnud, et nad on nõus Hazardi üksinda müüma 225 miljoni eest. See pakkumine ei ole aga Madridi Reali klubi jaoks vastu võetav, kuna nii suurt summat ühe mängija peale kulutada ei taheta.

Kuigi esmalt üritas Reali klubi enda ridadesse meelitada PSG superstaare Neymari ning Kylian Mbappe'd, siis hiljem otsustasin nad oma põhilise rõhu panna hoopis Inglismaal mängivale belglasele. Põhiline põhjus, miks otsitakse uut ründajat, on Cristiano Ronaldo lahkumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles