Bologna peatreener: Tartus mängiti Euroliiga tasemel korvpalli

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matteo Boniciolli
Matteo Boniciolli Foto: Margus Ansu

Tänu lisaaja viimasel sekundil visatud korvile Tartu Rocki alistanud Bologna Virtuse peatreener Matteo Boniciolli hindas kohtumist väga kõrgetasemeliseks.

«Rock mängis väga head, kõrgel tasemel Euroopa korvpalli,» märkis Boniciolli. «Tänane kohtumine oli tehniliselt ja taktikaliselt Euroliiga tasemel.»

Itaalia meistriliigas teist kohta hoidva klubi peatreener meenutas, et see oli neile lühikese ajaga juba teine lisaajal saavutatud võit, nädalavahetusel alistati samaväärselt Euroliigas oma alagrupis liidrikohta hoidev Rooma Lottomatica.

«Väga raske on mängida kaks sellist kohtumist nii tugevate vastastega,» tegi ta Rockile veel ühe kummarduse. «Olime tänaseks mänguks korralikult valmistunud. Teadsime Rocki jõudu, nad olid ju võõrsil alistanud Samaara.»

Rock kaotas EuroChallenege sarja alagrupiturniiri teises kohtumises kodus Bolognale 73:75. Itaalia klubi jätkab kahe võiduga, Rockil on tabelis võit ja kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles