Ronaldo: minu vanuses mängijad lähevad tavaliselt Hiina või Katari

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Cristiano Ronaldo liitus eelmiselt nädalal Itaalia tippklubi Torino Juventusega. Ronaldo ise arvab, et antud võimalus on tema jaoks suurepärane, kuna tavaliselt lähevad sellises vanuses mängijad nõrgematesse liigadesse mängima.

«Ma olen tõeliselt õnnelik, et sain oma karjääri sellises punktis liituda seesuguse klubiga, nagu on Juventus. Ma loodan olla Juventuse jaoks see õnnelik mängija, kelle abiga võidetakse Meistrite liiga,» vahendab BBC 33-aastane portugallase sõnu.

«Ma soovin kõike võita ja olla parim. Kes teab, võib-olla võidan ma aasta lõpus taaskord Ballon d'Or'i. Sellised asjad juhtuvad minu jaoks loomulikult. Manchester Unitedis oli keeruline seda võita ja samuti ka Madridi klubis. Ehk siin tuleb see lihtsamalt, eks aeg näitab,» rääkis Ronaldo.

«Ma olen füüsiliselt, vaimselt ja emotsionaalselt selleks katsumuseks valmis. Selle pärast olengi ma enda üle nii uhke. Olen uhke selle üle, kuidas ma siiani välja olen jõudnud. Ma olen erinev nendest mängjatest, kes arvavad minu vanuses, et nende karjäär on läbi. 33-aastased mängijad lähevad tihti Hiina või Katari» lausus Ronaldo enesekindlalt.

«Juventus andis mulle imelise võimaluse, mille üle ma olen tõeliselt õnnelik. Nad väärtustavad seda, kuidas ma jalgpalli mängin, nii et mina näen seda üleminekut kui sammu edasi,» rääkis Ronaldo, kes vihjas sellele, et Madridi klubis ei antud talle piisavalt vabadust.

Ronaldo, kes läks Juventusele maksma 105 miljonit eurot, lubas anda endast maksimum, et aidata Itaalia klubi veel paremale tasemele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles