Risto Lepp läheb testimisele Saksamaa 3. liiga klubi juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Lepp.
Risto Lepp. Foto: Erakogu

Algavaks hooajaks koos HC Kehra käsipalluritega valmistuv pikaaegne Eesti koondise mängujuht Risto Lepp (28) sõitis testimisele Saksamaa klubi TG Münden juurde, vahendab hctallas.ee.

Münden lõpetas eelmisel hooajal Saksamaa 3. liiga teise kohaga. Tänavuseks hooajaks kukkus samasse liigasse ka Janar Mägi ja Dener Jaanimaa tööandja EHV Aue.

«Eelmise nädala keskel sain telefonikõne Hollandi koondise väravavahilt, kes ise hiljuti Mündenisse siirdus. Mängisime kaks hooaega tagasi koos Saksa 2. liigas. Treener soovib lisaks kahele olemasolevale mängujuhile ühte kogenumat sama positsiooni mängijat. Lähen tutvun mõne päeva jooksul nendega ning peale seda pean oma tuleviku suhtes otsuse langetama,» selgitas Lepp ja lisas: «Saksamaal on miljon registreeritud käsipallurit ning kindlasti on tegemist heal tasemel meeskonnaga. Ka HC Kehra on avaldanud tugevat soovi mind oma ridades näha ning ausalt öeldes ei oleks mul ka Eestisse jäämise vastu midagi. Olen koos nendega alates juuli keskpaigast treeninud ning tänavu on sattunud kokku väga ambitsioonikas noorte meeste punt.»


Eelmisel hooajal pallis Lepp Hispaania esiliigas Bidasoa Iruni ridades, kuid klubi on senini kõikidele mängijatele võlgu 6 kuu töötasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles