Video: Rally Estonial sõitnud veokamehed keeravad auto peaaegu katusele ja puhkevad naerma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Niinemets ja Esko Allika
Taavi Niinemets ja Esko Allika Foto: Kuido Saarpuu

Rally Estonia üheteistkümnes kiiruskatse toimus Tartu linnatänavatel. Väga ekstreemse momendi elasid üle Taavi Niinemets ja Esko Allika.

Katse viimases kurvis oleksid GAZ 51 veoautoga osalenud Taavi Niinemets ja Esko Allika peaaegu oma võistlusmasina katusele keeranud. Õnnelikult maandus auto aga siiski tagasi ratastele ning sõit jätkus. Mehed ise olid olukorrast nii vaimustunud, et suutsid ainult naerda. 

Katse lõpus lausus Niinemets ralliraadiole: «Adrenaliin käis üle natuke. Aga nii ägedalt jooksis auto enne, et ei tahtnud hoogu maha lasta! Päev oli äge ja lõpp oli ka väga äge!»

Hiljem omavahel kaardilugejaga vesteldes lisab Niinemets: «Rattad olid õiges suunas, sellist mõtet polnudki, et üle katuse läheb. Rahvale sai ikka ägedalt praegu!» 

Kõigele lisaks olid Niinemets ja Allika veoautode klassis vaieldamatult kõige kiiremad ning võtsid Rally Estonialt omas klassis kindla esikoha.

Juhtumit näeb videos alates 2.20: 


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles