Inglismaa meedia: Pogba on suundumas Barcelonasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: AFP / Scanpix

Väidetavalt on hetkel Manchester Unitedi ridades mängiva Paul Pogba agent pidamas läbirääkimisi Hispaania tippklubi FC Barcelonaga.

Pogba agent Mino Raiola olevat Barcelona klubile teada andnud, et prantslane on saadaval ning ei soovi mängida veel ühte hooaega Inglise liigas, kuna eelmist hooaega Pogba väidetavalt ei nautinud, vahendab the Guardian.

Pogba eest tahetakse kindlasti suurt summat, kuid Barcelona klubi võib leida sellise summa, kuna Pogba on näidanud aastate jooksul üha paremat mängu. Nüüd kui Barcelona klubi jäi ilma kahest poolkaitsjast, Andres Iniestast ja Paulinhost, otsib Barcelona keskväljale väärilist asendust.

Pogba näitas ennast MMil suurepärasest küljest, mängides väga distsiplineeritult. Sellist mängu pole prantslane Manchesteri klubi särgis näidata suutnud. Ka Unitedi peatreener Jose Mourinho nõustus peale turniiri, et Pogba suutis oma rolli ideaalselt välja mängida.

25-aastane Pogba aitas Prantsusmaal tulla maailmameistriks, lüües finaalis Horvaatia vastu 4:2 võidumängus värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles