Rüütli: jalgpallis on suur osa õnnel

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise mängijad lõpuvile järel fänne tänamas.
Eesti koondise mängijad lõpuvile järel fänne tänamas. Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli kinnitas pärast Põhja-Iirimaa 4:1 alistamist, et teda ei häiri, et eestlaste kaks väravat tulid suuresti tänu külaliste kingitustele.

«Sportmängudes, eriti aga jalgpallis on suur osa õnnel. Ma ju ei hakka seepärast oma ründajatele ütlema, et need olid õnneväravad, mitte midagi erilist,» sõnas Rüütli.

Põhja-Iirimaa ajakirjaniku küsimusele, kas Rüütli on üllatunud, et mäng võideti, vastas Rüütli: «Teadsime, et meil on omad võimalused. Siin pole mitte midagi väga üllatavat. Siiski polnud mäng lihtne.»

Rüütli tõmbas kaardipakist jokkeri, kui otsustas ründepaarina kasutada paari Jarmo Ahjupera-Tarmo Kink. «Uskusin, et alguses tuleb kinnine mäng ja tuli vaadata, mis saama hakkab. Zenjovi jätsin spetsiaalselt pingile – tema kiirus on teada ning see tekitas vastasele lõpus probleeme,» kommenteeris Rüütli.

Põhja-Iirimaa peatreener Nigel Worthington tunnistas, et on pettunud, kuid kiitis võitjaid. «Eesti on hea meeskond. Nad võitlesid kõvasti ja kasutasid meie eksimused ära,» rääkis külaliste loots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles