Risto Lepp liitus HC Kehraga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Lepp.
Risto Lepp. Foto: Erakogu

Eelmisel hooajal Hispaania esiliiga klubisse Bidasoa Irun kuulunud mängujuht Risto Lepp (28) lõi käesolevaks hooajaks käed HC Kehra meeskonnaga.

Karjääri jooksul kolm aastat Hispania ja Saksamaa liigades veetnud Lepp on kehralaste ridadesse kuulunud varem kolmel ja poolel hooajal – Kehra kooseisus on pikaaegsel Eesti koondislasel ette näidata kaks Eesti meistritiitlit, kolm karikavõitu ning Balti liiga meistritiitel.

«Tänavuse hooaja otsuse langetasin viimasel minutil. Terve suve treenisin kehralastega ning olin pakkumistele avatud. Eesti kasuks rääkis HC Kehra noor ja ambitsioonikas meeskond ning soov astuda EBSi ennast majanduse poole pealt harima. Lükkasin tagasi mitmeid pakkumisi Saksamaa 3. liigast, kuna tingimused polnud piisavalt atraktiivsed ning iga pakkumise peale enam Eestist ära ei kipu.,» lausus Lepp, kelle eelmine tööandja võlgneb tänaseni 6 kuu töötasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles