Rein Taaramäe jagab Tartu rattamaratoni lastesõitudel loosiauhindu ning autogramme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Liis Treimann

Homme Tähtvere Spordipargis toimuvatel 14. Tartu Rattamaratoni lastesõitudel ning 10. Maastikurattasprindil on kohal ka Rein Taaramäe.



Eesti parima profiratturi tiitlit kandev Taaramäe ei ole tänavu küllpühapäeval maratonistardis, kuid on otsustanud sellest vaatamata üritusestosa saada ning seda läbi rattaspordi propageerimise laste ja noorte hulgas.

Taaramäe on pannud MINImaratoni loosiauhindadena välja 10 komplekti Cofidise võistlusvarustust, mida ta ka ise kohapeal kätte annab. Lisaks saab nii lastesõitudel kui ka vahetult pärast TILLUsõite ja MINImaratoni spordipargi BMX-rajal toimuva 10. Tartu Maastikurattasprindi sõitude vaheaegadel küsida tippratturilt autogrammi.

SEB 14. Tartu Rattamaraton sõidetakse Lõuna-Eesti maastikuradadel pühapäeval, 18.septembril algusega Otepäält Tehvandi Spordikeskuse staadionilt ning finišipaigaga Elva külje all asuvas Tartumaa Tervisespordikeskuses. Pikemal, 89 km distantsil selgitatakse muuhulgas välja ka Eesti meistrid maastikurattamaratonis.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles