Ronaldo: Messi ei ole minu jaoks mingisugune rivaal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: CIAMBELLI/SIPA / CIAMBELLI/SIPA/Scanpix

Peale üheksat aastat Hispaania liigas Madridi Reali klubis mängimist liikus Cristiano Ronaldo edasi Itaaliasse Torino Juventuse klubisesse. Mees andis pressikonverentsil teada, et tema jaoks ei olnud Hispaania liigas mänginud Lionel Messi rivaal.

Kuna Messi ja Ronaldo sattusid mõlemad mängima samasse liigasse oma karjääri tipphetkedel, siis oli aastate jooksul pidevalt meeste vahel põnev heitlus väravate löömise osas kui ka parima mängija autasu osas.

«Mul pole ühegi mängijaga mingisugust rivaalitsemist. See ei kuulu minu eetika juurde. Mul oli väga huvitav mängida ja konkureerida Messiga. Kõik inimesed nautisid seda ja see oli minu enda jaoks samuti huvitav, aga ma ei pidanud seda kunagi rivaalitsemiseks,» rääkis Ronaldo.

Paljud spetsialistid ei soovi Ronaldot ja Messit üldsegi võrrelda, kuna mehed mängivad täiesti erinevat stiili jalgpalli. Ühes asjas on aga kõik hindajad kindlad – need kaks meest on olnud maailma jalgpalli kaks täielikku valitsejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles