Liverpool valmistub rekordilise summa eest soetama noort väravavahti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alisson
Alisson Foto: Tim Goode / EMPICS Sport

Liverpooli jalgpalliklubi on võtnud eesmärgiks oma ridadesse mängima saada uus väravavaht. Väidetavalt on Liverpool uue väravavahi soetamiseks valmis välja käima 70 miljonit eurot.

Hetkel on Liverpooli sihikule võetud noor brasiillasest väravavaht Alisson, kes on suurepäraseid esitusi näidanud viimastel aastatel Itaalias Roma meeskonnas. Lisaks sellele on Alisson ka brasiilia koondise esiväravavaht, mis tähendab, et brasiillane saabus alles hiljuti tagasi MMilt.

Liverpool pakkus Romale 25-aastase väravavahi eest 70 miljonit eurot, kuid ametlikult ei ole Itaalia meeskond sellise summaga nõus ning küsivad Alissoni eest 75 miljonit eurot. Kui Liverpool peaks selliste summade eest endale väravavahi soetama, tähendaks see seda, et Alissonist saaks maailma kõige kallim väravavaht.

Siiani on suurima summa väravavahi eest välja käinud Juventus, kes 2001 aasal maksis Parmale 53 miljonit eurot. Inglise kõrgliiga rekordit hoiab Mancester City, kes soetas eelmisel aastal endae Benfica klubist Edersoni 40 miljoni euro eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles