Jaanus Nõmmsalu auto varastas soomlane

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome Vabariigi kodanik, keda kahtlustatakse Jaanus Nõmmsalu auto varguses ja teisteski kuritöödes.
Soome Vabariigi kodanik, keda kahtlustatakse Jaanus Nõmmsalu auto varguses ja teisteski kuritöödes. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Eile Pärnu spordihalli eest varastatud võrkpallur Jaanus Nõmmsalu auto on leitud ja politsei pidas varguses kahtlustatavana kinni Soomest pärit mehe.

Auto leidmist kinnitas esmalt Pärnu Postimehele Nõmmsalu ise, kes oli vestluse ajal teel kindlustusse.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammelehe kinnitusel sai politsei täna hommikul kella 8.50 ajal teate, et Nõmmsalu auto on leitud Pärnust Väike-Posti tänavalt.

Tammelehe sõnade kohaselt esialgsel vaatlusel autol rüüstamise tundemärke ei olnud.

Veidi hiljem pidasid politseitöötajad Tartus kinni 1981. aastal sündinud mehe, kes on Soome kodanik. Meest kahtlustatakse eile Pärnu spordihallis toime pandud varguses.

Nõmmsalu ütles Pärnu Postimehele, et ta on väga rahul, et vargusjuhtum leidis nii kiiresti lahenduse. "Heameel on, et ei pea praadima, eile oli ju täielik teadmatus," sõnas Nõmmsalu.

Võrkpalluri teatel leidis auto täna hommikul kogemata üks tubli linnakodanik, kes juhtus seda nägema Väike-Posti tänaval ja teavitas siis masinast nii Nõmmsalu kui politseid. 

"Eks uudis levis eile päris kiiresti ja ju oli sellest kasu," muheles Nõmmsalu. 

Mees ei soostunud kommenteerima, kas autos oli alles kõik, mida ta eile kirjeldas, eesotsas suure summa sularahaga, mille ta autosse jättis. "Politsei palus menetluse huvides kõigest mitte teavitada," ütles Nõmmsalu.

Tammelehe teatel on politseil alust arvata, et soomlane on Eestis toime pannud teisigi õigusrikkumisi. Mees võis enda maskeerimisel kanda vuntse. Seega paluvad korrakaitsjad kõigil, kel on esimesel kahel pildil oleva mehe vastu pretensioone, anda sellest teada telefonil 444 6437 või lühinumbril 110.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles