Inglismaa jalgpalliliit mõnitas kogemata Antonio Contet

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Conte.
Antonio Conte. Foto: John Walton / PA Wire/PA Images

Kuna täna tähistatakse ülemaailmset emotikonipäeva, otsustas Inglismaa jalgpalliliit jagada Williani postitatud pilti, kus oli kasutatud karikaid kujutavaid emotikone.

Inglismaa jalgpalliliit ei märganud aga seda, et Williani pildil oli pärast võitu tähistava Chelsea meeskonna emotikoniga kinni kaetud toonane Chelsea peatreener Antonio Conte. Kuna Willian ei saanud endise peatreeneriga liialt hästi läbi, otsustas mees sellise pildi postitada ning Inglismaa jalgpalliliit lihtsalt ei märganud brasiillase vimkat.

Pilt jõudis jalgpalliliidu Twitteris üleval olla peaaegu kolm tundi, kuni keegi vea avastas ja pilt eemaldati. Seejärel kirjutas Inglismaa jalgpalliliit, et nad paluvad vabandust, kui postitus kedagi solvas ning seetõttu on nad selle ka kustutanud.

Willian ei saanud Contega hästi läbi ning seetõttu ei soovinud Conte ka mängijale liialt mänguaega anda. Willian sai eelmisel hooajal kaasa teha vaid neli täispikka kohtumist. Pärast seda on brasiillane olnud seotud ka üleminekutega, kuid uut klubi ta endale veel leidnud ei ole. 

Williani olukorra Chelsea's teeb lihtsamaks fakt, et Antonio Conte vallandati meeskonna peatreeneri kohalt ning teda asub asendama Maurizio Sarri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles