Rosenthali supermängust jäi väheks: U20 koondis sai EMil esimese kaotuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Rosenthal.
Märt Rosenthal. Foto: fiba.basketball

Eesti U20 korvpallikoondis sai Bulgaarias Sofias peetavatel B-divisjoni Euroopa meistrivõistlustel esimese kaotuse, kui tunnistas alagrupiturniiri neljandas mängus Sloveenia eakaaslaste 55:50 (29:33) paremust.

Meie meeskonna eest säras Märt Rosenthal, kelle arvele kogunes 34 minutiga 23 punkti ja 12 lauapalli. Ükski teine Eesti koondislane kahekohalise punktisummani ei küündinud, kuid märkimist väärib Ilja Stankevitši üheksa lauapalli ja Tormi Niitsi neli resultatiivset söötu. Ühtlase Sloveenia koondise parimaks kerkis Žiga Jurcek, kes viskas 12 silma.

Homme kohtub Eesti üliolulises alagrupi viimases mängus Bulgaariaga, kes sarnaselt Eestiga kogunud kolm võitu ja ühe kaotuse (bulgaarlased kaotasid sloveenidele 52:73). Alagruppi juhib täisedu ehk nelja võiduga Sloveenia. Veerandfinaali pääseb iga alagrupi kaks paremat koondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles