Video: niisama ei tule mitte midagi ehk Taaramäe supertulemuse taga peitus tõsine ettevalmistus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Kristjan Teedema

Tour de France'i kümnendal etapil kolmanda koha saanud Rein Taaramäe tutvus eilse sõidetud etapiga juba kaks ja pool kuud tagasi.

«Niisama ei tule midagi. Eilse Annecy - le Grand Bornand’i etapiga tutvusime kaks ja pool kuud tagasi,» kirjutas Taaramäe Facebooki ning lisas postituse juurde ka video rajaga tutvumisest.

Postimehele ütles Julian Alaphilippe ja Ion Izagirre järel kolmanda koha teeninud eestlane, et tajus head minekut juba tuuri varasematel etappidel.

«Eneseusk tuli tagasi tuuri esimesel nädalal. Juba seal hakkasin tundma, et minek on teine, mis on ka loogiline sest altituuditreeningute efekt tulebki välja viivitusega,» jäi Taaramäe.

10. etapi kohta lausus ta, et võetud sai pea maksimum. Etapivõitja Julian Alaphilippe oli eile lihtsalt liiga kõva. «Julien oli omas mullis, talle poleks vastu saand. Kui ma oleks aga viimasele tõusule liidrina peale läinud, siis usun et oleksin jõudu leidnid ja Izagirre poleks mind kätte saanud. Ei kripelda miskit,» lausus Taaramäe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles