Prantslane Matuidi tervitas Ronaldot Juventusesse saabumise puhul karmi naljaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blaise Matuidi
Blaise Matuidi Foto: FRANCK FIFE / AFP

Cristiano Ronaldo üleminek Madridi Realist Juventusesse on pälvinud loomulikult tohutul hulgal meediakajastust. Meeletutes kogustes Juventuse poolehoidjaid on Ronaldot tervitanud ja nii tegi ka Juventuse prantslasest poolkaitsja Blaise Matuidi.

Matuidi otsustas uut meeskonnakaaslast tervitada aga veidi erinevalt. «Ronaldo on parim mängija maailmas. See, et ta meie meeskonnas mängima hakkab on suurepärane,» lausus Matuidi Itaalia väljaandele Gazzetta dello Sport.

«Samas on see ka imeline variant tema jaoks: nüüd saab ta riietusruumi jagada maailmameistriga,» vihjas Matuidi sellele, et ta koos Prantsusmaa koondisega maailmameistriteks tulid. Portugal langes kaheksandikfinaalis Uruguai vastu turniirilt välja.

«Kaks aastat tagasi õnnestus tal mind Pariisis toimunud EMi finaalis võita, aga loomulikult on see tõsi, et MM võita on ikkagi hoopis võimsam ja tähtsam sündmus, kui EM,» lisas Matuidi.

Matuidi vaatenurgast võetuna on tegelikult Ronaldo saabumine mehele kasuks. Kuna prantslane mängib vasakpoolset keskpoolkaitsjat ja Ronaldo on harjumuspäraselt vasakul äärel ründaja rollis, tähendab see seda, et Ronaldo ja Matuidi saavad hakata omavahel kõvasti kokku mängima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles