Klavani meeskonnakaaslane jääb vigastuse tõttu eemale kogu tulevasest hooajast

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Oxlade-Chamberlain
Alex Oxlade-Chamberlain Foto: OLI SCARFF / AFP

Täna kinnitas Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpooli peatreener, et tuleval hooajal väga suure tõenäosusega platsil Alex Oxlade-Chamberlaini ei näe.

Chamberlain sai vigastada eelmisel hooajal aprillis, kui Meistrite liiga poolfinaalis Roma vastu vigastas mees oma põlve. Vigastus osutus nii tõsiseks, et 24-aastane inglane pidi minema operatsioonile. Täna andis Jürgen Klopp teada, et Chamberlain uuel hooajal meeskonna särgis platsile joosta ei saa.

Nüüd on õige aeg anda teada, et Chamberl«ain keskendub tuleval hooajal vigastusest taastumisele. Me tegelikult teadsime seda kohe, aga otsustasime selle teate veidike hilisemaks jätta. Tegelikult ei olegi midagi vigastuse osas muutunud. Kohe alguses oli prognoositav taastumine umbes aasta pikkune,» vahendab BBC Klopi sõnu.

«Tema operatsioon oli vägagi edukas ning ta on alaustanud taastusraviga. Võib öelda, et vigastusest taastumine on alanud üle ootuste hästi. Reaalsus on see, et me valmistume hooajaks teadmises, et teda me platsil ei näe. Kui tal õnnestuks hooaja lõpus tagasi platsil olla, oleks see suur boonus,» rääkis Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles