Mourinho: loodetavasti Pogba mõistab, milles ta hea on

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: Vadim Ghirda / AP

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho on peale Mmi lõppu hakanud kõvasti kiitma oma meeskonna keskpoolikut Paul Pogbad, kes tegi Prantsusmaa koondise eest suurepärase tuniiri ning tasuks krooniti maailmameistriks.

Mourinho lausus pärast MM finaalturniiri lõppu, et Pogba mängis tõeliselt suurepärast jalgpalli. «Ta peab aru saama, milles ta hea on. Mulle tundus, et turniiri teises pooles hakkas ta seda mõistma ning ta mängis suurepäraselt,» vahendab BBC Mourinho sõnu.

«Ma arvan, et enesemõistmine on hetkel kõige tähtsam tegur, mis aitab tal mängijana kaasa meeskonnale, kes tahab olla võidukas,» rääkis Mourinho. Lisaks lausus ta, et ei hakanud enne turniiri ega turniiri jooksul Pogba'd segama, kuid peale turniiri õnnitles ja kiitis teda.

Teatavasti on levimas kuuldused, nagu oleks Barcelona üritamas 25-aastast prantslast oma ridadesse meelitada. Barcelona meeskond jäi ilma kahest oma peamisest keskpoolkaitsjast, Andres Iniestast ja Paulinhost, mis tähendab seda, et keskväljale oleks kindlasti Hispaania meeskonnal tugevat lüli tarvis.

Osad jalgpallifännid usuvad, et Mourinho on asunud Pogba'd kaitsma ning kiitma just nimelt seetõttu, et prantslane võib olla huvitatud klubivahetusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles