Järelvaadatav: Lehise alistanud itaallanna tuli vehklemise maailmameistriks (4)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vehklemise MMil Wuxis jõudis ainsa eestlannana veerandfinaali Katrina Lehis. Seal kaotas ta aga maailma hooaja edetabelijuhile Mara Navarriale 9:15. Kokkuvõttes sai Lehis seitsmenda koha. Navarria võitis finaalis 13:9 rumeenlannat Ana Maria Popescut. 

Alagrupis vaid võite tunnistanud Lehis alustas MMi edukalt, alistades avaringis rumeenlanna Amalia Tatarani 15:6. Teises ringis ootab teda ees kuu taguse EMi poolfinaali korduslahing Violetta Kolobovaga. Kui Novi Sadis suutis Lehis Kolobova vastu kaotusseisust välja tulla ning lisaajal 14:13 võita, siis Wuxis oli eestlanna palju kindlam, läks kohtumist suure eduga juhtima ning võitis 15:7. 

Kaheksandikfinaalis tuli vastaseks poolatar Rutzi, kelle ees sai Lehis 6:4 edu alles enne kolmandat perioodi. Seal tuli kasutada küll palju duubeltorkeid, ent eestlanna võitis kohtumise 15:13. Veerandfinaalis kohtus Lehis maailma hooaja edetabelijuhi, itaallanna Mara Navarriaga ning seal oli kaotus paraku selge.

MM algas varahommikul eestlannade duelliga, kui Irina Embrich alistas avaringis 2013. aasta maailmameistri Julia Beljajeva 15:7. Seejärel kaotas Embrich aga ukrainlannale Džoan Bezhurale 7:10. 

EM-hõbe Kristina Kuusk kaotas avaringis võistkondlikule Euroopa meistrile, prantslannale Marie-Florence Candassamyle 9:15 ning tema turniir sai samuti lõpu.

Avaringis pudenes konkurentsist ka valitsev maailmameister, venelanna Tatjana Gudkova, kes kaotas poolatar Aleksandra Zamachowskale 11:15.

Postimehe ja Kanal 12 näitavad otsepildis poolfinaale ja finaale, ülekanne algab kell 14.50. Tulemusi saab vaadata ka SIIT.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles