Ibrahimovic: Pogba ei ole veel maailma parimate jalgpallurite hulgas

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba eelmisel hooajal Manchester Unitedi eest väljakul.
Paul Pogba eelmisel hooajal Manchester Unitedi eest väljakul. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images/SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic on kindel, et Manchester Unitedi poolkaitsjast Paul Pogba'st võib ühel päeval saada üks maailma parimaid jalgpallureid, aga hetkel ta parimate hulka veel ei kuulu.

Ibrahimovic, kes mängis ise eelmisel hooajal Manchesteri meeskonnas, kommenteeris oma vana meeskonna üht peamist lüli Paul Pogba'd. «On olemas mingid mängijad, kes on tähtedest kõrgemal, kes on nii head. Ma arvan, et Pogba ei ole hetkel veel nende hulgas,» vahendab BBC Ibrahimovici sõnu. 

«Ta on suurepärane mängija ja ma usun, et ta võib ühel päeval jõuda sinna täiesti tippu, tähtedest kõrgemale. Tal on veel väga palju anda ja ta saab veel tunduvalt paremaks mängijaks areneda. Ta suudab anda endast rohkem, aga ta on hetkel ikka veel väga noor,» rääkis Ibrahimovic prantslasest.

Ta on ilmselt juba praeguseks hetkeks võitnud kõvasti rohkem autasusi kui need inimesed, kes tema kohta halba räägivad. Me ei tohiks unustada, et Paul on mänginud Meistrite liiga finaalis ja EMi finaalis koos oma rahvuskoondisega. Nüüd võitis ta Prantsusmaa koondisega MMi ja lisaks on tal kirjas võit Euroopa liiga finaalist, ta võitis mitmeid auhindu Itaalias, nüüd on ta võitnud mõned ka Manchesteriga. Vaadake kui palju tiitleid ta nii noorelt võitnud on. Mida te temalt veel tahate?" lausus Ibrahimovic.

Kui 2016. aastal Pogba Unitedisse rekordilise 120 miljoni euro eest läks, olid paljud inimesed tõeliselt kriitilised Mourinho otsuse üle. Lisaks ei olnud prantslane möödunud hooajal alati peatreeneri esimeste valikute hulgas.

Pärast imelist MMi on teda aga hakatud seostama erinevate klubidega, nende seas on huvi tundnud ka tema endine koduklubi Juventus ning Hispaania suurklubi FC Barcelona. Seepeale on ootamatult palju kiitusi tema suunas hakanud jagama ka Jose Mourinho, kes eelneval hooajal nii positiivselt Pogba suhtes meelestatud ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles