Sõudmislegend Jaanson: olümpialt medali saamine ei ole sama kui rahvatantsugrupiga kava selgeks õppimine ja selle esitamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaanson.
Jüri Jaanson. Foto: Toomas Huik

Riigikogusse siirdunud kahekordse olümpiahõbeda Jüri Jaansoni hinnangul peavad kõhklevad Eesti sõudmistipud Londoni olümpial läbilöömiseks seadma kindla eesmärgi ja sellest kinni hoidma. Alaliit peab looma meestele aga medalile viiva töökeskkonna.

«Aga tuleb aru saada, et neljasel ja üldse olümpialt medali saamine ei ole sama kui rahvatantsu grupiga mõne kava selgeks õppimine ja kuskil ilusti selle esitamine,» tõi kuuel olümpial võistelnud Jaanson ETV spordiuudistele antud intervjuus tabava võrdluse.

«Ma ei pööraks tähelepanu eelmisele hooajale, küll aga sellele segadusele, mis tulevat hooaega silmas pidades toimub. Hea strateegiline planeerimine – see on põhiline, millest sõudmises praegu puudus on,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles