Bryant: Itaalias mängimine on tõenäoline

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA on jätkuvalt käimas tööseisak ning Euroopa ja Hiina klubid üritavad lokaudi ajaks NBA staare enda ridadesse värvata. Tundub, et Los Angeles Lakersi tähtmängija Kobe Bryanti valik on langemas Itaalia kasuks.

Bryantit on kõige pikemalt enda ridadesse üritanud meelitada Bologna Virtus ning nüüd andis korvpallur ka nendele juttudele ise hoogu juurde, kirjutab Eurobasket.

Virtus kinnitas AP-le, et viimati pakuti Bryantile lepingut, mis tooks mängijale sisse 2,5 miljonit USA dollarit ja Bryant peaks klubi eest 40 päeva jooksul kümme kohtumist (mängud toimuksid vahemikus 9. oktoober kuni 16. november – toim.).

«Itaaliasse siirdumine on väga tõenäoline. See oleks minu jaoks unistuse täitumine,» sõnas mitmeid aastaid Itaalias elanud Bryant (aastatel 1984 – 1991 mängis Itaalia klubides tema isa Joe Bryant – toim.) Gazzetta dello Spordile.

«Oleme seda võimalust viimastel päevadel arutanud. See on väga võimalik ning see on minu jaoks hea uudis,» lisas Milanos sponsorüritusel osalenud Bryant.

Loomulikult lubaks sõlmitav leping Bryantil koheselt taasliituda Los Angeles Lakersiga, kui NBA tööseisak peaks läbi saama.

«Itaalia on minu jaoks nagu kodu. Siin unistasin ma esmakordselt NBAs mängimisest, siin õppisin ma selgeks korvpalli põhitõed,» sõnas Bryant.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles