Konkurent kirus Alonsot: ta liialdab nagu Neymar

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: MLADEN ANTONOV / AFP

Brasiilia ründestaari Neymari käitumist ei tooda «eeskujuks» mitte ainult jalgpallis: Haasi vormelimeeskonna sõitja Kevin Magnussen kirub, et Fernando Alonso reageerib üle täpselt samamoodi nagu Neymar.

Magnussen ja Alonso läksid nugadele hiljuti Silverstone’i GP ajal, kui Magnussen möödus Alonsost nii, et hispaanlane käis korra rajalt väljas. Alonso oli tige ning nimetas Magnusseni sõidustiili «väga ohtlikuks» ja sõnas, et ta pole kunagi varem sellist käitumist näinud.

Taanlane ei lase sellest aga ennast häirida: «Ta kurdab raadios paju, aga noh, me näeme sellist käitumist ka teistel spordialadel. Isegi selline suur sportlane nagu Neymar liialdab veidi.»

Neymar jäi MMil paljudele kriitikutele silma teatavasti just ülereageerimisega. «Vägevaim» etteaste leidis aset kaheksandikfinaalis Mehhikoga. Suurt tähelepanu pälvis olukord 72. minutil, kui Miguel Layun brasiillase jalale astus. Neymar asus seejärel teatraalselt ühelt küljelt teisele rulluma.

Neymar ise ütles, et tal oli valus ja ta ei suutnud oma valu kontrollida. «Kriitika või kiitus mind ei huvita, sest see võib suhtumisele mõjuda. Kriitikaga proovitakse mind eelkõige õõnestada,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles