Gerrard ei soovi otsustavas kohtumises Inglismaad aidata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard.
Steven Gerrard. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna poolkaitsja Steven Gerrard on Inglismaa koondise peatreenerile Fabio Capellole teada andnud, et viimane ei kutsuks teda võistkonna viimaseks EM-valikmänguks Montenegroga koondisesse.

Pärast operatsiooni jalgpalliväljakutelt kuus kuud eemal olnud Gerrard on pärast vigastusest taastumist mänginud vaid 25 minutit ja ta leiab, et praegu on Inglismaal temast paremaid jalgpallureid.

«Ma pole veel oma parimas vormis. Ma ei tea, kui palju ma mängin oma järgmises kohtumises Evertoni vastu ning ma arvan, et koondise valikmäng tuleb minu jaoks liiga vara,» sõnas Gerrard.

Inglismaa hoiab 17 punktiga G-alagrupis esikohta ning nende ainus ohustaja Montenegro on 11 silmaga teine. Montenegro võib Inglismaa alagrupis esikohalt tõugata vaid juhul, kui koduväljakul suudetakse alistada Inglismaa ning seejärel võetakse ka võit võõrsil Šveitsi vastu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles