Taaramäe abikaasa: kui tõehetk saabus, siis saabusid ka pisarad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Pete Goding / GodingImages/PA Images

Profijalgratturi Rein Taaramäe abikaasa Hanna Karoline kirjutab oma blogis avameelselt, kui valusalt Tour de France eestlasele lõppes. Alles 10. etapil kolmanda koha saanud Taaramäe pidi tuuri pärast 12. etappi pooleli jätma, sest ta ei mahtunud ajalimiidi sisse. 

Prantsusmaa velotuuri 12. etapil sõitsid ratturid üle kolme HC kategooriaga mäe ehk 175 kilomeetri jooksul sõitsid ratturid üle 5000 tõusumeetri. Taaramäe (Direct Energie) jaoks lõppeski velotuur Alpe d'Huezi otsas, kuna oli sinna jõudes ületanud ajalimiidi.

«Kui hakkas selguma, et ilmselt ajalimiiti ei mahu ta, siis muidugi viimase sekundini oli lootus üleval. Kirjutasin veel ühele tiimikaaslasele, kas temal on infot, aga ta ei osanud ka midagi öelda. Kui tõehetk saabus, siis saabusid ka pisarad,» kirjutab Hanna Karoline Taaramäe oma blogis.

«Just eile tuli sõpradega jutuks - mis on reaalsus? Reaalsus on see, kui eile püüdlesid enda jaoks ajaloolise Tour de France’i etapivõidu poole ja täna sõidad viimasena, üle 40. minuti liidritest maas Alpe d’Huezist üles võitlemas iseenda ja oma valudega.

See on sport. See on elu. Pagan, seda kõike on kõrvalt nii vinge ja samas ka valus vaadata.»

Rein ise kirjutas oma Instagrami kontol, et talle sai saatuslikuks seljavalu. «Mind tabas eile väga suur seljavalu ning seetõttu polnud minu jalgades piisavalt jõudu. Pean probleemiga tegelema ning tulen tugevamana tagasi!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles