Red Bullid olid esimesel vabatreeningul võimsad, Ricciardo sai karmi karistuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: LEONHARD FOEGER / REUTERS

Red Bulli vormelisõitja Daniel Ricciardo, kes saavutas hooaja 11. etapi esimesel vabatreeningul Saksamaal esikoha, peab pühapäeval Hockenheimi ringrajale startima viimaselt positsioonilt.

Nimelt vahetati austraallase vormelil välja mõningad mootoriosad, kuid senise hooaja jooksul on seda tehtud juba lubatust korra rohkem ning meeskond otsustas järgmist etappi, mis peetakse juba nädala pärast Ungaris, silmas pidades vastu võtta karmi karistuse. Ricciardo hoiab maailmameistrivõistluste üldarvestuses pärast 10. etappi 106 punktiga neljandat kohta.

Saksamaa etapi esimesel vabatreeningul järgnes Ricciardole britt Lewis Hamilton Mercedesega, kes jäi Red Bulli sõitjast maha vaid 0,004 sekundiga. Kolmanda aja kihutas hollandlane Max Verstappen, kes kaotas meeskonnakaaslasele 0,189 sekundit. Esikuuikusse mahtusid veel sakslane Sebastian Vettel (Ferrari; +0,271) ning soomlased Valtteri Bottas (Mercedes; +0,378) ja Kimi Räikkönen (Ferrari; +0,742).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles