Ainar Karlson andis poksi MMil maailmameistrile tugeva lahingu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Karlson
Ainar Karlson Foto: Sergei Trofimov / Den za Dnjom

Poksi maailmameistrivõistlustel lõi Ainar Karlson täna kindad kokku valitseva maailmameistri, venelase Jegor Mehhontseviga. Viimase eestlasena käesolevatel võistlustel ringi astunud Eesti esinumber andis maailmameistrile tugeva lahingu, kuid pidi matši lõpukongi kumades tõdema Mehhontsevi paremust punktidega 19:12.

Esimene raund oli tasavägine ja mõlemad mehed näitasid tipptasemel poksi. Karlson kontrollis olukorda kaugdistantsil vasaku käe löökidega ning tabas mõnel korral ohtlikult vasturünnakul parema sirgega. Raund venelasele 6:5.

Teises raundis üritas Karlson kiirete rünnakutega matši enda kontrolli alla saada ning näitas ligidal head klintšimistehnikat, mõned korrad õnnestus Mehhontsevil siiski leida momente, kus ta tabas Karlsonit altöökide seeriaga kehasse, mis otsustasid ka raundi võidu tema kasuks 5:3.

Kolmandasse raundi minnes oli matši saatus veel lahtine. 8:11 punktidega taha jäänud Karlson otsustas võtta, mis võtta annab ning asus rünnakul tulisesse löökidevahetusse. Mehhontsev aga vastas osavalt kontralöökidega ning asus lähivõitluses maadlema. Raund 4:8 ja kogu matš Mehhontsevile 19:12.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles