Korvpalli Ühisliigaga liitub neljakordne Poola meister

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. veebruar 2018. Kalev/Cramo - Nižni Novgorod.
15. veebruar 2018. Kalev/Cramo - Nižni Novgorod. Foto: ERIK PROZES / Raul Mee/Mollusk Media

Täna, 20. juulil toimus Moskvas iga-aastane ametlik VTB Ühisliiga juhatuse koosolek, kus teiste seas pandi paika tuleva hooaja formaat, osalevad võistkonnad ning liigat puudutavad määrused. Koosoleku läbiviijateks VTB Ühisliiga aupresident Sergei Ivanov, president Sergei Kuštšenko ja peadirektor Ilona Korstin.

Ühtekokku sai selgeks, et liigas jätkavad kõik eelmisel hooajal osalenud meeskonnad, uueks liitujaks neljakordne Poola liiga võitja Zielona Gora, kes eelmise hooaja lõpetas koduses liigas teisel kohal, vahendab Kalev/Cramo kodulehekülg. Lisaks andis taotluse liigaga liituda Venemaa klubi BC Spartak Primorye, kelle taotlust ei rahuldatud. Seega osaleb järgmisel hooajal VTB Ühisliigas 14 meeskonda

Arvatavasti suurimaks muutuseks VTB Ühisliiga võistlussüsteemi juures on see, et eelmise hooaja lõpus esmakordselt toimunud finaalturniir asendatakse järgmiseks hooajaks tavapärase play-off-süsteemiga. Finaalid toimuvad 4.-15. juunini. Arutluse all oli ka võimalus, et liiga eeldatavaks lõppkuupäevaks kujuneb 28. juuni, kuid ühisel hääletusel otsustati lühema hooajaplaani kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles