Salva alustab noorte võrkpallurite toetamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium7/Salva noored.
Premium7/Salva noored. Foto: SK Duo.

Salva Kindlustus ja SK Duo sõlmisid sponsorlepingu noorte võrkpalli arendamiseks, mille raames toetatakse noorvõrkpallurite meeskonna tegemisi kolmel järjestikusel hooajal ning tuuakse uusi noori võrkpalli juurde.


 
 Noorte võrkpallivõistkonnad hakkavad kandma nime Premium7/Salva.
 
Salva Kindlustus toetab noorte võrkpalli eesmärgiga kindlustada tänasele Tartu Pere Leiva võistkonnale tugev järelkasv ning populariseerida võrkpalli senisest enam noorte seas. Salva Kindlustuse juhatuse liikme Algor Orava sõnul on koostöö algus olulise tähendusega just Eesti võrkpalli järjepidevuse vaatest. «Võrkpall on Eestis väga heal tasemel, selle edasine areng sõltub aga otseselt panusest noorte võrkpalli. Seetõttu otsustas Salva noorte võistkonna Premium7/Salva toetamisele ka õla alla panna,» ütles Algor Orav.
 
Noorte võistkonna arendamise ja treenimise eest vastutava SK Duo noortetöö juhi Hendrik Rikandi sõnul on koostöö algus Salvaga väga hea uudis kõikidele võrkpalli sõpradele. «Lisaks võistkondade toetamisele käivitame Salva abiga Eestis esmakordselt liiga ka kõige väiksematele spordihuvilistele. Võrkpall on muutumas üha olulisemaks ja kõrgel tasemel spordialaks Eestis, koostöös Salvaga püüame rohkem noori võrkpalli pisikuga nakatada,» sõnas Rikand.
 
Premium7/Salva võistkondi saab juba mängimas näha 14.-16. oktoobril, mil U-18 poisid võistlevad EVF karikavõistluste tsooniturniiri raames Põltsamaal ning tüdrukud Kuressaares. Premium7/Salva võistkonnad U-16 asuvad võistlustulle 11.-13. novembril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles