Venemaa jalgpalluri üleminek Chelseasse tuli sotsiaalmeedias avalikuks?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Golovin
Aleksandr Golovin Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Londoni Chelsea on tegemas sellel suvel uue peatreeneri Maurizio Sarri käe all mitmeid oste. Tundub, et üheks ostuks saab olema venelane Aleksandr Golovin, kelle üleminek tuli avalikuks eriti huvitaval moel.

Siiani Moskva CSKA-s mänginud Golovin tõestas ennast suurepäraselt MMil, kus skooris oma koondise eest ka värava. Pärast MMi on 22-aastase mehe vastu huvi tundnud mitmed klubid, kelle hulgas oli nii Chelsea kui ka Arsenal ja Juventus.

Nüüd tundub, et Golovin on minemas Chelsea meeskonda. Nimelt postitas Golovini meeskonnakaaslane Sergey Chepchugov Instagrami pildi, kus ta soovis Golovinile õnne ja edu uues koduklubis Chelseas. Ametlikult pole Inglismaa klubi venelase kohta omaltpoolt midagi avaldanud.

Inglismaa klubi on sellel suvel läbi viimas suuri muutuseid kooseisu osas. Väidetavalt on klubist Madridi Reali lahkumas nii Thibaut Courtois kui ka Eden Hazard. Lisaks on võimalik, et uuel hooajal ei mängi Chelsea särgis ka Gary Cahill, David Luiz ning Oliver Giroud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles