Mis saab Vassiljevist? «Olen kahtlemata raskes olukorras, aga vahel nii juhtub.»

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (paremal) Piasti särgis.
Konstantin Vassiljev (paremal) Piasti särgis. Foto: Gliwice Piast/Facebook

Tunamullu Poola jalgpalliliigas säranud Konstantin Vassiljev seisis hiljuti silmitsi täiesti vastupidise olukorraga: mänguminuteid ja treeneri usaldust polnud vaat et ollagi. Nüüd langetas Gliwice Piasti  peatreener Waldemar Fornalik ka otsuse ning jättis eestlase 26 mängijaga koosseisust välja.

Eelmisel hooajal vaid ühe värava löönud Vassiljev ise ütles väljaandele Przeglad Sportowy, et lepingut temaga lõpetatud pole, ent hooaja eel treenis ta iseseisvalt. 

«Praegu olen meeskonnast kõrvaldatud aga eks näitab. Ma olen kahtlemata raskes olukorras, aga vahel nii juhtub,» rääkis ta ja lisas, et ei soovi spekulatsioonidel pikemalt peatuda.

Vassiljevi jaoks algasid probleemid juba eelmisel aastal, kui ta kuidagi treeneri mänguskeemi ei sobinud. «Viimasel ajal on treener kasutanud kahe ründaja ja kahe tagumise poolkaitsjaga mängujoonist. Selline on tema nägemus. Mul pole sinna midagi parata,» rääkis ründav poolkaitsja aprillis Postimehele. 

Hooaja avamängule Sosnowieci Zaglebiega Vassiljev ei reisinud, kuid lubas, et vaatab mängu telerist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles