Federer: mu abikaasa isegi ei vaata mu mänge

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer ja Mirka Vavrinec
Roger Federer ja Mirka Vavrinec Foto: TOBY MELVILLE / REUTERS

Maailma teine reket Roger Federer rääkis vedike lähemalt oma eraelust ja oma abikaasa Mirka Vavrinecist.

Federer ja Vavrinec abiellusid 2009. aastal. Vavrinec mängis ka ise tennist, olles karjääri parimal hetkel maailma 76 reket. Oma tennisistikarjääri lõpetas Federeri abikaasa aastal 2002. Tema parimaks tulemuseks Suure slämmu turniiridel jäi US Openil kolmandasse ringi jõudmine aastal 2001.

Federer lausus Šveitsi TV kanalile SRF, et tema abikaasa on temale asendamatult oluline: «Ilma temata on halb, nii lihtne see ongi. Ta on alati minu jaoks olemas, nii halbadel aegadel kui ka headel. Lastega tegeleb ta tunduvalt palju rohkem kui minu tennise vaatamisega. Vahest ta isegi ei tea, kellega ma mängin,» lausus Federer.

«Ma vahel helistan talle pärast mängu ja tema esimene küsimus on see, et kas ma ikka võitsin. Vaatamata sellele teab ta tennisest peaaegu kõike. Lisaks teab ta mind läbi ja lõhki ning aitab tänu sellele mul edukas olla,» rääkis Federer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles