Blogi: Kanepi võttis Moskvas venelanna vastu võimsa võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Alastair Grant / AP

Eestlanna Kaia Kanepi (WTA 49.) alustas täna Moskvas WTA tenniseturniiri, kui kohtus avaringis venelanna Vera Zvonarjovaga (WTA 133.). Kanepi näitas kogu mängu jooksul suurepärast tennist ning võitis venelannat kindlalt 6:2, 6:2.

Kanepi ja Zvonareva on omavahel varem kohtunud korra, kui 2010. aasta USA lahtiste veerandfinaalis jäi 6:3, 7:5 peale venelanna.

Zvonarjova parimad päevad jääva kaheksa aasta tagusesse aega, mil  venelanna jõudis nii Wimbledonis kui USA lahtistel finaali. Lisaks on Zvonarjova puhul tegemist Pekingi olümpiamängude pronksmedalistiga.

2016. aastal emaks saanud Zvonarjova naasis tipptennisesse mullu. Tänavu õnnestus tal võita ka esimene WTA tiitel üle kuue aasta, kuid seda paarismängus, kui võidutses koos Timea Bacsinszkyga jaanuaris toimunud Peterburi turniiril.

Kaheksandana asetatud Kanepi ja Zvonarjova matš toimub peaväljakul päeva viimase ehk viienda matšina ning ei alga enne kella 17.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles