Video: Novak Djokovic 7-aastaselt: ma tahan saada maailma parimaks!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novac Djokovic
Novac Djokovic Foto: / imago/Colorsport

Välja on ilmunud video, kus kus aastal 1994 räägib hetkel maailma tippu kuuluv Novak Djokovic, kuidas ta loodab saada maailma parimaks.

Instagramis avaldati video, kus kõigest  7-aastane Djokovic räägib oma armastusest tennise vastu kohalikus Serbia televisioonis. «Ma armastan tennist. Armastan lüüa eeskätt, tagakätt ning ka mängida lähedal võrgus. Tänu nendele asjadel suudan ma oma vastaseid võita,» räägib Djokovic.

«Ma mängin õhtuti. Päeval käin koolis, lõuna ajal teen trenni. Pärast seda teen ära oma koolitööd ning siis õhtul lähen mängima. Minu jaoks on tennis nagu lahing. Minu eesmärk on saada maailma parimaks tennisistiks,» rääkis Djokovic.

Suure tahtmise ja pühendumusega serblase unistused täitusid. Esmakordselt tõusis ta maailma esinumbriks 2011. aasta juulikuus. Lisaks sellele on tema nimel 13 suure slämmi turniiri võitu. Viimati säras Djokovic alles mõned nädalad tagasi, kui ta võitis Wimbledoni turniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles