Juventus soovib Manchester Unitedilt tagasi osta klubi endist mängijat Pogba'd (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: AFP / Scanpix

Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba on avaldanud soovi taasühineda oma vana koduklubi Torino Juventusega, millega hiljuti liitus ja jalgpallimaailma superstaar Cristiano Ronaldo. Nüüd on väidetavalt üleminekust tõsiselt huvitatud ka Juventuse meeskond.

Hispaania väljaanne Marca vahendab, et Pogba agent Mino Raiola on Itaalia klubiga ühenduses ning on teada andnud, et Pogba soovib Inglismaa klubist lahkuda ning sooviks uuest hooajast hakata uuesti esindama oma vana koduklubi Juventuse värve.

Itaalia väljaanne Corriere Dello Sport väidab, et Juventus on nüüdseks ka ise üleminekust tõeliselt huvitatud, sest Pogba keskväljale toomisega muutuks lihtsamaks ka ründetähe Cristiano Ronaldo elu. Väidetavalt on Pogba saanud Juventuse esimeseks valikuks ning tema saamiseks ollakse valmis maha müüma nii mõnigi teine mängija.

Juventuse jaoks on siiski keeruline tehingut läbi viia, sest Ronaldo meeskonda toomisega kulutati rekordiline summa raha ning tõenäoliselt tuleks Pogba eest välja käia veel suurem summa. Kahe aasta eest maksis United Juventusele 105 miljonit eurot, et prantslane oma ridadesse mängima saada.

Pogba ise võib tõenäoliselt olla tehingust tõesti huvitatud, sest tema suhted Unitedi peatreeneri Jose Mourinhoga pole liialt kiita. Kui aga Juventusel ei peaks õnnestuma Pogba'ga tehingut teha, siis on prantslasel varuks ka teisi variante kuhu minna eesotsas FC Barcelonaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles