Markko Märtin avaldas, mis saab Tänakule kõige suuremaks katsumuseks

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin.
Markko Märtin. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Markko Märtin võitis koos Michael Parkiga aastal 2003. Soome MM-ralli. Selle võiduga tõusid nad läbi aegade kolmandateks Soome ralli võitjateks, kes polnud skandinaavlased. Märtin rääkis natuke lähemalt oma praegustest suhetest Soome ralliga.

«Mõned inimesed, kes ei ole minuga kuidagi seotud, mäletavad siiski siiani 2003. aasta Soome rallit. Järelikult oli sellel ajal rallil suur mõju. Ma mäletan et atmosfäär oli siis suurepärane ja loodan, et sellised ajad on vaikselt tagasi tulemas. Mõned aastad on siin Jyväskyläs olnud küllaltki igav. Ma usun, et selle koha pealt oligi aasta 2003 kõige vägevam aasta,» rääkis Märtin intervjuus Rallirinkile.

«Ma olen olnud Soomes kohal peaaegu igal aastal. Minu meeskonna autod on siin alati kasutuses. Ma usun, et ma olen olnud igal Soome rallil kohal alates aastast 2010. Veidike ka tänu sellele, et ma teen siiani veidike koostööd Ott Tänakuga,» rääkis Märtin.

«Tänak on sellel aastal näidanud suurepärast minekut. Ma usun, et Soome rallil saab tema kõige suuremaks katsumuseks olema oma meeskonnakaaslaste Esapekka Lappi ja Jari-Matti Latvala edestamine. Ma arvan, et Tommi Mäkinenil saab olema keeruline seda võitlust ohjeldada,» lausus Märtin. 

Soome MM-ralli saab alguse juba neljapäeval, kui õhtul sõidetakse Jyväskylä linnatänavatel esimene publikukatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles