Latvala keerulisest hooajast: see on mu elu raskeim periood

Siim Kaasik, Jyväskylä
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Karli Saul / SCANPIX

Soomlase Jari-Matti Latvala (Toyota) hooaeg pole kulgenud loodetult. Esimese seitsme etapi järel hoiab ta MM-arvestuses 37 punktiga alles üheksandat kohta. 33-aastane rallimees loodab aga, et Soome rallist kujuneb tema hooaja pöördepunkt.

Latvala on tänavusel hooajal poodiumile jõudnud vaid korra, kui teenis kolmanda koha punktid Monte Carlost. Viimasest neljast etapist on ta pidanud katkestama aga suisa kolmel.

«Mul ei ole kunagi nii rasket perioodi olnud. Aga asi pole ainult minus. Ma olen ise eksinud, aga meil on olnud ka tehnilisi probleeme. Kui vaatame punkte, siis jah, ma pole hästi sõitnud. Kuid suures pildis on mul olnud ka palju ebaõnne,» ütles Latvala.

Soome rallil, mis tänavu on võrreldes mullusega 65 protsendi ulatuses uus, soovib Latvala leida enesekindluse ning võidelda võidu eest. «Ma pole ammu poodiumil olnud. Esimene poolaasta oli minu jaoks rakse. Ma tahan pöörata uue lehekülje. Kui mul on kiirus olemas, tahan võidelda võidu eest. Aga võtan asja samm-sammult. Mul ei ole praegu lihtne olukord, olen palju ebaõnnestunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles