Eesti laskesuusakoondislane skooris jalgpalliliigas

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna Pyeongchangi olümpial.
Rene Zahkna Pyeongchangi olümpial. Foto: Tairo Lutter

Eesti tugevuselt kolmanda jalgpalliliiga (nimetusega Esiliiga B) viimatises voorus sai jala valgeks ka Eesti laskesuusakoondislane Rene Zahkna.

Zahkna kuulub Võru Heliose meeskonda, kes Esiliiga B 20. voorus sai koduväljakul 5:0 jagu Paide Linnameeskonna U21 rivistusest. Põhitööd püssi ja suuskadega tegev Zahkna efektiivsus rohelises murul oli muljetavaldav: ta sekkus 83. minutil mängu ja lõi 89. minutil Heliose neljanda värava.

Helios asub turniiritabeli keskel, 29 punktiga kuuendal kohal. 23-aastane Zahkna on alates maikuu lõpust teinud kaasa neljas Esiliiga B kohtumises - kahel korral kuulnud algirivistusse ja kahel sekkunud vahetusest. Nüüdne värav oli talle esimene.

Laskesuusatajana on Võrus sündinud Zahkna võitnud rea medaleid juunioride tiitlivõistlustelt. Neljal viimasel hooajal on ta kuulunud Eesti koondisse kõigil täiskasvanute tiitlivõistlustel, individuaalselt parim on seni 2017. aasta MMi 45. koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles