Galerii: Jaanson istus kaheksapaati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaanson kaheksapaadis
Jüri Jaanson kaheksapaadis Foto: Sille Annuk

Laupäeval jõudis Tartus toimunud kaheksapaatide sügisregatiga lõpule Eesti sõudehooaeg. Pealtvaatajatele maiuspalaks istus kaheksapaati ka kahekordne olümpiahõbe Jüri Jaanson.

Meeste võistlusel oli kavas 5600 meetrit ja siin kuulus ajaga 16.06,9 kindel esikoht Viljandi Sõudeklubi ning Pärnu Sõudekeskus Kalevi segapaatkonnale koosseisus Rauno Talisoo, Joosep Laos, Martin Neerot, Sten-Erik Anderson, Allar Raja, Kaspar Taimsoo, Jaan Laos, Alo Kuslap ja roolija Siim Schvede.

Teise koha võitles tulemusega 16.19,1 välja Pärnu Sõudeklubi oktett rivistuses Elar Jaakson, Arnold Sanglepp, Artur Maier, Jüri Jaanson, Sten Villmann, Andrus Sabiin, Tõnu Endrekson, Andrei Jämsä ja roolija Nikita Lunin. 

Nii nagu mullugi, kuulus naiste konkurentsis esikoht Pärnu Sõudekeskus Kalevile, kelle ridadesse kuulusid Andra Meeksa, Hanna Vask, Ulvi Lutoskin, Renata Liene, Marta Jõumees, Gerli Noodapera, Koidu Killing, Kaisa Pajusalu ning roolija Kristiina Tinkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles